Треньорът на Ботев Пловдив след загубата от Лудогорец: Горд съм от футболистите си!


Треньорът на Ботев Пловдив след загубата от Лудогорец: Горд съм от футболистите си!
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2049 0

Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич заяви, че е изключително горд от представянето на своите футболисти в двубоя срещу Лудогорец, загубен с 1:3 в Коматево. Валентич заяви, че неговите възпитаници са можели да затворят мача, но класата на Лудогорец е обърнала срещата.

„Смятам, че това беше страхотен мач преди червения картон. Два отбора, които се надиграваха. Горд съм от представянето на моя отбор. Лудогорец е тим, който разполага с много качество. Моите футболисти имаха топ представяне. Създадохме доста положения, можеше да затворим мача", започна Валентич.

"Добрият отбор обаче наказва грешките. Още преди мачовете с ЦСКА и Лудогорец казах, че резултатите няма да ни наранят. Загубихме и двата мача, но можеше да вземем и поне две точки. Доволен съм от това, което играхме. С още един трансферен прозорец и правилните трансфери, ще можем да се борим с ЦСКА и Лудогорец.

След червения картон стана много трудно. Мисля, че съдията ни даваше жълти картони за елементарни ситуации. Дори и с 10 човека успяхме да създадем положения. Третият гол беше твърде елементарен. За мен беше очакван, ние трябваше да тръгнем напред. Близо сме до ЦСКА и Лудогорец.

Когато пропускаш много положения, хората говорят за централния нападател. Шансовете се откриват пред всички. Днес Рабей и Неделев имаха по 2-3 положения. Имаме Маркиньос, който вече има 5 гола. Тук трябва да се отчете и работата на вратарите на ЦСКА и Лудогорец.

Когато съхраняваме нашия замисъл, тогава нещата се получават по различен начин. Футболистите могат да сменят своите позиции. Това е трудно да се подобрява. Вярвам в своите футболисти и смятам, че сме на правилния път”, завърши треньорът на пловдивчани.

Коментарът на Станислав Генчев за победата на Лудогорец четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички