Треньорът на Лудогорец: Срещу такъв съперник и такива фенове се играе трудно


Треньорът на Лудогорец: Срещу такъв съперник и такива фенове се играе трудно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2515 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че победата над Ботев Пловдив е била изключително трудна, тъй като тимът на Ботев е много добър, а с подкрепата на привържениците им мачът е бил изключително труден. Генчев смята, че "орлите" са изчистили голяма част от грешките, допуснати в Лига Европа през миналата седмица.

"Изключително трудна победа за нашия отбор. Знаехме, че тук се играе трудно. Ботев има подкрепата на верни привърженици, разполагат с много добър отбор. Победата беше постигната с характер и желание. За втори път успяваме да обърнем след мача с Левски", започна Генчев.

"Днес ни вкараха от наша грешка, но не мога да кажа, че е въпрос на разсейване. Ботев разполага с класни футболисти и може да се възползва от такива ситуации. Искам отбора да играе атакуващо и да вкарва голове. Искам да си вкарваме положенията.

Във всяка фаза трябва да работим. В защита не трябва да даваме толкова свободни пространства, но трябва да работим и в атака. Показахме грешките, които допуснахме срещу Брага. С всеки един мач трябва да напредваме. Хубаво е, че повечето от грешките срещу Брага не се повториха.

Мачът за Купата? Във всеки един мач подхождаме сериозно, показваме уважение към съперника. Нищо друго освен победа не ни устройва. Надяваме се Антон да се върне в рамките на 2 седмици, Каули може би следващия месец и Вандерсон след Нова година", завърши Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички