Треньорът на Ботев Пловдив не се оправда със съдиите и заяви: Равенството е справедливо


Треньорът на Ботев Пловдив не се оправда със съдиите и заяви: Равенството е справедливо
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1941 0

Новият старши треньор на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана доволен от видяното в мача срещу Лудогорец, макар че неговият отбор изпусна трите точки в последните секунди от двубоя, който завърши 2:2 (ВИДЕО).

"Доволен съм, особено от играта през второто полувреме. Ако трябва да бъдем честни, през първото полувреме Лудогорец ни притисна. Но това е нормално, когато играеш срещу отбор, който притежава толкова много класа", обясни Керкез пред "Diema" и допълни:

"Неприятно е да допуснеш гол в последната секунда на двубоя. Равенството обаче е справедливо, защото Лудогорец беше много по-добрият отбор през първото първите 45 минути. Искам и да им пожелая успех в Европа".

"Ние трябва да продължим да работим, вървим в добра посока. Футболистите работиха добре през последните 2 седмици. Трябва ни още малко време. Трябва да бъдем отбор и да играем като едно цяло. Днес всички се бориха много".

"Не обичам да коментирам съдиите, без значение дали правят грешки или не. Всичко е част от играта. Ако направят грешка, така се е случило. Доволен съм от реферите в днешния двубой", завърши коментара си наставникът на "канарчетата".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Ивелин Попов шокира Лудогорец със страхотен гол, после се подигра на феновете с жестове (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички