Керкез: Не съм магьосник, целта на Ботев Пловдив са само победи до зимата


Керкез: Не съм магьосник, целта на Ботев Пловдив са само победи до зимата
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1838 0

Новият треньор на Ботев Пловдив - Душан Керкез, сподели пред "Домът на футбола" целите след назначението си на "Колежа". Преди броени дни той се превърна в наследника на Станислав Генчев, който бе освободен след слабия старт на сезона. 

Специалистът спомена феновете на "жълто-черните" и коментира акостирането си в Пловдив. За него това е бил правилният момент за пристигането в клуба, като е уверен в потенциалните добри резултати.

Сърбинът говори и за бившия треньор на ЦСКА Саша Илич, с който са тренирали заедно в школата на Партизан. Те обаче не са говорили преди сделката на Керкез с "канарчетата".

Мнението на Керкез 

"Не съм говорил със Саша Илич. Играл съм с него в академията на Партизан. Когато получаваш подобно предложение, трябва да се запознаеш със ситуацията. Моето усещане беше, че това е правилният момент да дойда в Ботев. Не съм магьосник, няма да хвърлям големи обещания, но искам феновете да вярват в мен и играчите. Можем да постигнем добри резултати.

Целта ми е да гледам в по-краткосрочен план – да печелим всеки мач до зимата. Не обичам да давам обещания, но искам да направим добри неща в Ботев, крачка по крачка. В Лимасол беше същото. Гореща подкрепа, жълт цвят на екипите, някои неща съвпадат. Трябва да покажеш уважение към нашите фенове, а това може да се случи само когато даваме максимума от себе си. Пловдив е страхотен град", обясни Керкез. 

Вижте кой клуб ще вземе собственикът на Ботев Пловдив до дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички