Треньорът на Ботев Пловдив каза своята истина и допълни: Разбирам избора на Неделев


Треньорът на Ботев Пловдив каза своята истина и допълни: Разбирам избора на Неделев
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4994 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори след победата за неговия отбор срещу Черно море с 2:1. Наставникът остана доста доволен от спечелените три точки на толкова трудно място за гостуване.

"Имахме много тежка седмица. Трудна седмица за ръководство, футболисти и щаб. Знаехме, че трябва да се подготвим за много тежък съперник. Винаги е много трудно да се играе тук. Знаехме как да се възползваме от слабите страни на Черно море. Имаше много емоции в тази среща. Щастливи сме, че спечелихме тези три точки. Винаги искаме да вкарваме.

Вкарахме в ключови моменти от мача. Това и даваше увереност да продължим добре полувремената. Това беше като шахматен двубой между мен и Илиан Илиев. Искам да видя втория жълт картон, защото според мен е преувеличен. След като останахме с човек по-малко, трябваше да страдаме.

Където и да отиваме, срещу когото и да играем, целта е една – да побеждаваме. Можем да погледнем малко по-смело към седмото място, защото феновете заслужават най-доброто – мачовете в Европа" - сподели Балтазар за срещата.

Треньорът на Ботев Пловдив коментира защо Тодор Неделев е в Лудогорец

Неминуемо, наставникът бе запитан и за трансфера на най-добрия футболист на "канарчетата" Тодор Неделев. Балтазар заяви, че халфът е имал своя избор и че разбира защо е постъпил така. Той допълни, че Неделев е най-добрият футболист, когото е тренирал.

Тодор Неделев е най-добрият футболист, който съм тренирал. Като баща и човек разбирам избора на Неделев, който направи. Той имаше възможности да избира. С оглед на това, което му се случи през последните две години, разбирам неговото решение. Клубът му даде опции и той избра.

Не можем да се борим с Лудогорец финансово. Важно е бъдещето. Тодор Неделев е едно от най-големите имена в българския футбол, но животът продължава" - сподели Балтазар. Самият Неделев пък вече бе приветстван с "айде, брат" от легенда на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички