Родители нахлуват на дерби Локо - "Ботев" (ВИДЕО)


Родители нахлуват на дерби Локо - "Ботев" (ВИДЕО)

1578 0

Скандален мач се изигра днес на "Лаута" между отборите на Локомотив и "Ботев" Пд при родените 2005 година.

Според информация на Plovdiverby при резултат 1:1 "канарчетата" вкарват втори гол. Попадението обаче Голът става причина родители на деца от Локомотив да нахлуят на терена. Един от тях разказа, че причината за това е, че вместо отсъден тъч, гостите са изпълнили корнер и по този начин са повели в резултата.

В крайна сметка реферът отменя попадението на "жълто-черните", а в последствие домакините успяват да отбележат победен гол и записват успех с 2:1 срещу градския съперник. От "Ботев" са твърдо решени да пуснат жалба за преиграване на срещата.

Пред PlovdivDerby треньорът на набор 2005 на Локомотив (Пловдив) Иван Терзийски коментира случилото се: "Стана хубав и здрав мача. Децата помежду си не са се карали, нямаше грубости и се получи хубаво дерби. Грешката на съдията беше очевадна. Топката излезе в тъч, от "Ботев" изпълниха корнер и вкараха гол. Чашата понякога прелива. Аз миналата година водих набор 2003. Не знам съдиите толкова си могат ли, от страх ли го правят или от какво? Нямало е ексцесии, веднага успокоих всички родители и мача си продължи нормално".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички