Ботев (Пловдив) - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Ботев (Пловдив) - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: БГНЕС

2431 0

ЦСКА и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу друг в един от най-интересните мачове на 10-ия кръг в Първа лига. Пловдивчани приемат съперника си на стадион "Христо Ботев", а срещата е от 20 часа.

И двата отбора не започнаха никак добре новия сезон, като това си личи и по класирането. Ботев Пд се намира на 11-та позиция, докато "червените" са на 4-та. И все пак в последните мачове показаха известено израстване игрово и се очаква вълнуващ мач.

ЦСКА и Ботев Пд започнаха да показват по-добра игра

Нови треньори пристигнаха и в двата клуба от началото на сезона, като Станислав Генчев бе заменен от Душан Керкез. Той успя да задържи позитивното представяне при временния треньор Рафаел Ферейра, като при него "канарчетата" записаха две победи. След това Ботев бе близо до успех срещу Лудогорец в Разград, но в крайна сметка завърши наравно след гол в края.

Нестор Ел Маестро вече има 7 мача начело на ЦСКА. Началото не бе никак обнадеждаващо като стартира с тежки загуби от Лудогорец и Сепси, но в последните два мача отборът му показа значително по-добра игра. Тя доведе до победи срещу Берое с 3:0 и над ЦСКА 1948 с 2:0.

В ЦСКА до последно ще се надяват за Майкъл Естрада той да може да вземе участие, докато Ботев Пд загуби основен играч малко преди двубоя.  Става въпрос за Джаспър Ван Хертъм. Нидерландският защитник е с възпалена е с възпалена кръстна връзка. Той ще трябва да носи специална шина поне две седмици.

ТВ излъчване

Срещата между Ботев и ЦСКА стартира в 20 часа на стадион "Христо Ботев". Тя ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема Спорт, като също така ще може да я следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички