Тодор Неделев мечтае да играе за 7-кратен европейски клубен шампион


Тодор Неделев мечтае да играе за 7-кратен европейски клубен шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

2880 0

Звездата на Ботев Пловдив - Тодор Неделев, разкри интересни подробности около себе си. Той сподели кои са били неговите идоли, какви футболисти харесва и кои първенства наблюдава. Освен това, призна, че мечтата му е един ден да носи фланелката на италианския гранд Милан.

"Моят футболен път започва в едно село до Пловдив. Казва се Белозем. Там играех с по-големи от мен. Човекът, който ме видя, за съжаление почина. Казва се Андрей Павлов. Доста съм му благодарен на този човек. Имал съм доста идоли. Ако говорим за българи - Бербатов, Христо Стоичков, Мартин Петров, Стилян Петров. Много харесвах Кака, когато беше в Милан, защото това е моят любим отбор" - започна Неделев.

"Почитател съм на футболисти, които мислят нестандартни неща. Не знам как да го обясня, но всеки човек трябва да изпита емоцията да играе футбол. Радвам се, че се занимавам с този спорт още от дете. Следя доста първенства. Гледам италианското, английското, испанското. Гледам и българското, разбира се. Фен съм на Милан и се надявам някой ден да имам честта да нося фланелката на Милан" - заяви той пред "Спортал".

Междувременно, напоследък формата на Тодор Неделев не е никак добра на фона на качествата, които е демонстрирал преди. Вижте повече по темата - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички