Какво се случи с Тодор Неделев и формата му?


Какво се случи с Тодор Неделев и формата му?
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пд)

5869 0

Голямата звезда на Ботев (Пловдив) и Първа лига Тодор Неделев със сигурност е и голямото разочарование до момента през кампанията. Плеймейкърът на "канарчетата" определно е играч, чиито изяви съответстват на душевното му състояние, а от началото на надпреварата у нас Неделев гласно изрази несъгласието си с детектора на лъжата, на който бяха подложени футболистите, а освен това не се разбираше особено добре с Желко Петрович - вече бившият треньор на тима. 

Българският национал има 4 гола до момента, но нито един от тях не е в последните два месеца. Нещо повече - той няма попадение от 806 минути, а асистенциите му също бележат сериозен спад и до момента той няма нито едно голово подаване в мачовете на пловдивчани от Първа лига. 

Тези притеснителни данни обаче все още не притесняват никой в "Коматево". Неделев редовно започва по-лежерно сезоните, тъй като навлиза във върхова форма постепенно. Освен това с новия треньор Ферарио Спасов се рабират добре на този етап, пише "Тема Спорт". Българинът практикува офанзивен стил на игра и се очаква Неделев скоро да върне головата си форма, която го превърна в един от най-добрите играчи в българския футбол

Плеймейкърът ще получи шанс да покаже уменията си в ключовия за Ботев двубой срещу новака Арда (Кърджали) в сряда. Напоследък играчът няма особени медийни изяви, но при последната Неделев изригна остро срещу ръководството на Ботев (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички