Желко Петрович дава Ботев Пд на ФИФА


Желко Петрович дава Ботев Пд на ФИФА
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2215 0

Доскорошният треньор на Ботев Пд Желко Петрович възнамерява да съди клуба във ФИФА. Той вече се е консултирал с адвокати и е решен твърдо да си търси всичко дължимо до края на 2-годишния договор.

Според запознати, ако Петрович спечели делото, на Ботев може да им се наложи да му платят 6-цифрена сума, пише "Тема спорт". Черногорецът е парафирал контракта си с пловдивчани с холандския си паспорт, което ще му позволи да се възползва от европейското законодателство. А то допълнително би увеличило дължимото.

Петрович е имал няколко разговора с ръководството, но така и не е постигнал консенсус за разтрогване. В крайна сметка договорът му беше прекратен едностранно от клуба. Петрович дълго време ходеше на базата в Коматево, тъй като на практика се водеше старши треньор. По-рано през тази седмица той е получил една заплата, вчера Желко се е прибрал в Холандия.

На този етап от Ботев не са правили коментари относно думите на Петрович, който атакува ръководството и своя заместник на поста Ферарио Спасов. Черногорският треньор бе освободен, след като спечели едва 9 точки за 12 мача, в които Ботев вкара 9 и допусна 19 гола. А какви притеснителни разкрития направи Петрович относно престоя си в Пловдив - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички