Тодор Неделев е категоричен, иска да напусне Ботев Пловдив


Тодор Неделев е категоричен, иска да напусне Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1398 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев окончателно е решил да напусне "канарчетата" и да заиграе в клуб от чужбина през зимата. Това разкри самият той. Явно случващото се на Коматево не е по вкуса на халфа и той иска да си тръгне.

"Какви са плановете на Неделев? Първо да е жив и здрав. Аз искам нещата да се оправят в Ботев, но моите планове оттук нататък са за чужбина. Това е абсолютно сигурно", каза плеймейкърът пред bTV.

През лятото към Неделев имаше сериозен интерес от турския Трабзонспор, но до сделка така и не се стигна. "Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. През тези 6 месеца поддържахме контакт, говорили сме. И 3-4 дни преди последния мач със Славия, баража за Лига Европа, един мениджър ми се обади и ми каза, че те се отказват. Аз не съм се отказал. Като прочетох за какви пари става дума, едва ли някой би отказал. Така са преценили, така че аз продължавам напред и това е", заяви преди време Неделев.  А какви са задълженията на пловдивчани след напускането на Георги Самуилов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички