Голям резил: Ивелин Попов поведе Ботев Пловдив, но Крумовград обърна на "Колежа" (ВИДЕО)


Голям резил: Ивелин Попов поведе Ботев Пловдив, но Крумовград обърна на "Колежа" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

2231 0

Ужасът за Ботев Пловдив на чисто новия стадион "Христо Ботев" продължава, след като тимът не успя да победи в Първа лига дори новака Крумовград. "Сините" спечелиха след обрат на "Колежа" с 2:1 в среща от шестия кръг на елита. 

В герои за победителите се превърнаха Патрик и Диего Рапосо с попаденията си в 54-тата и 83-тата минута. Преди това дебютантът Ивелин Попов бе открил след 21 минути игра. Четвъртото поражение за домакините от началото на сезона се превръща в общо седмо след завръщането на съоръжението в Пловдив през април.

До този момент те единствено успяха да победят гръцкия Арис, но в приятелска среща. Любопитно е да се отбележи, че победителят от днешния двубой дори можеше да домакинства през настоящата кампания на "Христо Ботев", но в крайна сметка Ботев му даде под наем базата в Коматево. 

Тимът на Крумовград поднесе поредната изненада през сезона, след като стартира с успех над Лудогорец, а миналия кръг победи ЦСКА 1948. Междувременно падна от ЦСКА, Черно море и Берое. 

Това бе първата официална среща между двата тима, а гостите създадоха повече голови положения и отправиха серия от точни удари. Пред тях предстои домакинство на Локомотив София, а Ботев Пловдив гостува на Етър. Следващото домакинство на "канарчетата" е на Славия. 

Вижте временното класиране в Първа лига за сезон 2023/24!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички