Пак срещу Левски: Важният човек за Ботев Пловдив на "Колежа" за първи път от месеци (ВИДЕО)


Пак срещу Левски: Важният човек за Ботев Пловдив на "Колежа" за първи път от месеци (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

2583 0

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич присъства на стадион "Христо Ботев" за дербито срещу Левски. Той подкрепя "канарчетата" на живо за първи път от няколко месеца насам, както и за първи път през новия сезон 2023/24.

Последният случай, в който Зингаревич присъства на двубой на Ботев Пловдив, бе на 29 април. Както е известно, тогава се състоя дългоочакваният момент и завръщането на "канарчетата" в техния дом след дългогодишно отсъствие от "Колежа".

Този път той ще се надява на различна развръзка, тъй като при въпросния двубой Левски надделя с минималното 1:0. Тогава в герой за столичния отбор се превърна бразилският голмайстор на тима Рикардиньо (попадението падна в 65-ата минута).

Сегашният дуел е от втория кръг на сезон 2023/24 в Първа лига, като и двата отбора се нуждаят от точките и ще търсят първи успех за кампанията. В откриващия кръг "сините" загубиха от ЦСКА 1948, а "канарчетата" завършиха наравно с Локомотив Пловдив в градското дерби.

Срещата между двата отбора вече започна, като ще можете да следите дербито от Първа лига Ботев Пловдив - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички