Спасов: Този отбор се развива, ще видите потенциала му след няколко кръга


Спасов: Този отбор се развива, ще видите потенциала му след няколко кръга
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1258 0

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов заяви, че е доволен от показаното от своя тим в мача срещу ЦСКА, особено през втората част. Пловдивчани загубиха с 1:2 с гол в последната минута на мача, но Спасов заяви, че отборът му тепърва търси своя облик.

"Не е приятно, че загубихме с гол в последната минута, но поведението ни, особено през второто полувреме, бе много добро. Реакцията ни бе добра през втората част, имахме повече аргументи в офанзивен план, засилихме единоборствата и агресивността. Понеже и ние търсехме победата в последните минути, затова не мога да обвинявам момчетата. Щастието се усмихна на ЦСКА. Ние сме отбор в процес на изграждане. Харесвам този отбор. Ще ни трябва време. А и отборите, с които играем, са доста класни за нашето първенство", започна специалистът след мача.

"Не трябва да навеждаме глави, едва втори кръг е, макар че загубата е неприятна. Не мога да обвинявам Янко Георгиев, защото той извади няколко положения по блестящ начин, имало е да се случва. Оттук нататък продължаваме да играем, да се готвим, няма да хвърлям обвинения върху никого. Вратарските грешки най-много се виждат, но всеки греши", допълни Спасов.

"Този отбор ще се развива и потенциалът му ще проличи след няколко кръга. Имаме амбиции за топ 6, но това са далечни планове. На този етап всеки отбор си търси облика. Имахме и малко време за подготовка. Отборът и футболистите ни задължават да търсим по-добро класиране от миналия сезон. Вутов има оферта, но ще си реши", завърши той. А ето какво каза след мача колегата му Стамен Белчев от ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички