Спасов: Много трудно още в първия кръг можем да търсим оптимална форма


Спасов: Много трудно още в първия кръг можем да търсим оптимална форма
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1174 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов изрази разочарованието си от пловдивското дерби между Ботев и Локомотив, което завърши 0:0. Наставникът на "канарчетата" е на мнение, че двата отбора е трябвало да покажат по-добър футбол и да зарадват феновете.

"Много е трудно още в първия кръг можем да търсим оптимална форма на играчите и това е нормално. Забелязах го и в другите мачове от първия кръг и ние не сме изключение. Имахме голямо желание да излезем победители, но повече се търсеха единоборствата. Наложи ни се да направим принудителна смяна още в началото. Видя се колко важен футболист е Тодор Неделев за нас. Дори и само с няколкото действия, които показа. Важното е, че бързо се възстанови от контузията", започна Феро.

"Второто полувреме имахме две ситуации, в които да отбележим. Но това което най не ми хареса е, че този мач няма да се запомни дълго време, отсъстваше футболът. Нямаше открита игра и от двата отбора. След такъв мач винаги може да има някакво неудовлетворение в тимовете. Сигурно и в Локомотив го има това напрежение. Просто двата отбора трябваше да покажат по-добър футбол, за да си заслужим тази публика, която дойде да ни гледа", каза още Спасов.

Наставникът на Локо Пд Бруно Акрапович пък сподели, че неговият отбор е бил по-добър и е заслужавал да спечели - вижте повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички