СНИМКА: Легендарните Снайдер и Матераци празнуваха с ултраси на Интер и...Ботев Пловдив


СНИМКА: Легендарните Снайдер и Матераци празнуваха с ултраси на Интер и...Ботев Пловдив
Снимка: GettyImages Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

2774 0

Две от големите легенди на европейския футбол - Марко Матераци и Уесли Снайдер, имаха повод за празненства вторник вечер.

Техният любим Интер надви за втори път градския си съперник Милан в полуфиналите на Шампионска лига и заслужено си осигури място за големия финал в Истанбул на 10-и юни. 

Тифозите на двата италиански гранда създадоха истински празник по трибуните на "Сан Сиро", които бяха изпълнени до краен предел. Сред десетките хиляди запалянковци бяха именно и двамата бивши футболисти на "нерадзурите".

Любопитен кадър от двубоя улови нидерландеца и италианеца, застанали рамо до рамо с фенове на родния Ботев Пловдив. На парапета, на който се бяха облегнали, пък стоеше знаме на една от фракциите на "канарчетата". За приятелските си взаимоотношения с бултрасите привържениците на Интер засвидетелстваха още преди началото на мача, посрещайки ги със специален транспарант, изписан на български и гласящ "Добре дошли, приятели от Бултрас".

Какво вдъхнови голмайстора на "нерадзурите" Лаутаро Мартинес за попадението му срещу Милан?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички