Силна заявка от Антон Зингаревич: Ботев Пловдив ще се намеси в битката за върха "съвсем скоро" (ВИДЕО)


Силна заявка от Антон Зингаревич: Ботев Пловдив ще се намеси в битката за върха "съвсем скоро" (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2713 0

Президентът на Ботев Пловдив - Антон Зингаревич, направи специално видеообъщение към привържениците на "жълто-черните", което бе публикувано в официалния сайт на клуба.

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници той пожела на феновете "здраве, щастие, семеен уют и щастливи споделени мигове с любимия ни Ботев", призовавайки ги през 2024-та година да бъдат "още по-силни, по-сплотени и вярващи в доброто бъдеще на Ботев Пловдив".

Зингаревич гарантира, че "усилията, които полагаме, за да върнем Ботев на мястото, което му приляга, ще бъдат удвоени" и вярва, че "радостните и щастливи мигове за "жълто-черните" тепърва предстоят".

Още: Зингаревич обяви любопитна главна цел на Ботев Пловдив

"През последните няколко месеца Ботев започна създаването на екип и структура, които ще му позволят съвсем скоро да се намеси в битката за върха в българския футбол, както и да представя достойно Пловдив в европейски клубни турнири", казва още бизнесменът.

Ето какво гласи цялото обръщение на Антон Зингаревич:

"Уважаеми ботевисти, скъпи приятели,

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници се обръщам към вас с пожелания за много здраве, щастие, семеен уют и щастливи споделени мигове с любимия ни Ботев.

Още: Верните фенове на Ботев Пловдив благодариха на Бойко Борисов и анонсираха новина за Колежа

Нека през следващата 2024 година бъдем още по-силни, по-сплотени и вярващи в доброто бъдеще на Ботев Пловдив. От името на цялото ръководство на клуба ви гарантирам, че усилията, които полагаме, за да върнем Ботев на мястото, което му приляга, ще бъдат удвоени и аз вярвам, че радостните и щастливи мигове за “жълто-черните” тепърва предстоят. Ще направим нужното да продължим изграждането на всички професионални направления в клуба, като усилим позициите си там, където все още имаме слабости.

През последните няколко месеца Ботев започна създаването на екип и структура, които ще му позволят съвсем скоро да се намеси в битката за върха в българския футбол, както и да представя достойно Пловдив в европейски клубни турнири.

Още: "Бяха търпеливи и сега получават повече": Бойко Борисов обяви над 75 млн. за два клуба от Първа лига

Не на последно място ще продължим да работим и за това Ботев да върне имиджа си на уважавана обществена институция, с която всички привърженици да се гордеят.

Приемете искрената ми благодарност за безрезервната подкрепа и обич, с която подпомагате непрестанно нашите усилия в подетата мисия.

Весели празници! И само Ботев! Благодаря ви!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички