Верните фенове на Ботев Пловдив благодариха на Бойко Борисов и анонсираха новина за Колежа


Верните фенове на Ботев Пловдив благодариха на Бойко Борисов и анонсираха новина за Колежа
Снимка: БГНЕС

977 0

Феновете на Ботев Пловдив създават Граждански съвет за "Колежа", който ще дискутира с кметството всички детайли по довършването на стадион "Христо Ботев", както и ще следи стриктно за целевото изразходване на предоставените средства, съобщават от Сдружение "ПФК Ботев Пловдив". 

Съобщението на ботевистите

Още: "Бяха търпеливи и сега получават повече": Бойко Борисов обяви над 75 млн. за два клуба от Първа лига

"Днес (22.12.2023 г.) на стадион "Христо Ботев" се състоя неформална среща между представители на всички формални и част от неформалните организации на привържениците на "Ботев" Пловдив с лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов и кмета на Пловдив Костадин Димитров.

На нея бяха коментирани актуални въпроси, свързани с цялостното довършване на стадион "Христо Ботев" с оглед допълнително отпуснатите от държавата средства в размер на над 33 милиона лева.

Ботевистите благодариха на Бойко Борисов за осигуреното финансиране, с което домът ни ще може да бъде окончателно завършен, като анонсираха създаването на Граждански съвет, който в симбиоза с кмета на Пловдив, както и с оторизирани от него професионалисти, ще дискутира обстойно всички детайли по довършването на стадион "Христо Ботев", както и ще следи стриктно за целевото изразходване на предоставените средства. В Гражданския съвет ще бъдат привлечени архитекти, инженери, адвокати и други експерти, които ще имат основен ангажимент да подпомагат община Пловдив в управлението на проекта за довършването на стадион "Христо Ботев" с всички необходими функционалности на помещения и оборудване, за да може клубът ни да ползва материална база на европейско ниво.

Лидерът на ГЕРБ изяви желание да посети мач на "жълто-черните" на Колежа и още веднъж повтори обещанието си, че на стадион "Христо Ботев" ще се играе и финал за Суперкупата на Европа.

Бъдете будни!", пишат от Сдружението.

Още: Кишишев не се отрича от думите си за БФС, но замълча заради "глоба на глобата"

БФС не остави без последствия изказване на Кишишев срещу централата

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички