Шефът на "Ботев" хвърлил оставка


Шефът на "Ботев" хвърлил оставка

1076 0

Иван Джиджев е подал оставка като изпълнителен директор на "Ботев" (Пловдив). На вчерашното заседание на борда на директорите, на което за първи път присъства и представител на акционера ТЦ-ИМЕ (спряган за собственост на Цветан Василев), Джиджев обяви оттеглянето си. Ръководителите на "канарчетата" избраха за негов заместник Ангел Палийски.

Именно Палийски работеше като изпълнителен шеф на "жълто-черните" до назначаването на Джиджев, привлечен като довереник на вече бившия собственик на клуба Цветан Василев през март м.г. Сега, след като скандалният банкер прехвърли акциите си на сдружение на феновете, от клуба си тръгва и неговият човек.

Директорите на пловдивчани решиха да насрочат извънредно общо събрание на акционерите на 10 август. Досегашните опити за свикване на такова пропадаха, тъй като притежателят на 39% от капитала на ТЦ-ИМЕ не се отзоваваше на поканата.

На мероприятието ще бъдат обсъдени въпроси около финасирането на тима за новия сезон и преструктурирането на дълговете. Не са изключени и промени в собствеността, пише "Преса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички