Сериозни проблеми за Керкез и Ботев Пловдив преди визитата на Лудогорец


Сериозни проблеми за Керкез и Ботев Пловдив преди визитата на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1218 0

Ботев Пловдив проведе последната си тренировка преди гостуването си на Лудогорец на "Хювефарма Арена" утре (16 септември) в мач от деветия кръг на родната Първа лига, обявиха от клуба в социалната мрежа "Facebook".

Тревожни новини

В публикацията клубът съобщава, че новият треньор Душан Керкез ще може да разчита на всички имена в състава си освен футболистите Мохамед Брахими, Дилан Мертенс, Амаду Думбуя, Уме Емануел и Реда Рабей, които продължават да лекуват травми.

Извън плановете на специалиста ще остане титулярният вратар на "жълто-черните" Хидайет Ханкич, който получи удар в главата по време на едно от заниманията на тима. Станислав Работов също няма да играе в Разград, тъй като лекуваше вирусно заболяване през седмицата.

Към основната група от футболисти се присъединиха Йонас Там и Фаустас Степонавичюс, които взеха участие в своите евроквалификации с националните отбори на Естония и Литва.

Двубоят срещу Лудогорец е в от 20:00 на "Хювефарма Арена". Припомняме, че това ще бъде и официалният дебют на Керкез начело на "канарчетата". Сърбинът призна, че се цели само и единствено в победите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички