Сериозен украински клуб искал Неделев, ето какво го отказа


Сериозен украински клуб искал Неделев, ето какво го отказа
Снимка: Оф. сайт на Левски

1404 0

Украинският Олександрия, който е в топ 5 в класирането в страната, е имал сериозен интерес към български национал. Става дума за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Разкритието направи треньорът на украинците Владимир Шаран.

"По едно време се интересувахме от Тодор Неделев от Ботев (Пловдив). Добър футболист, но когато разбрахме, че принадлежи на Майнц, който е платил за него почти три милиона евро... Той е бил там за кратко, после са го пратили под наем. Но беше видно, че футболистът си заслужава, въпреки че беше на 27 години", заяви Шаран пред украинско спортно издание.

"Разговарях с наши приятели от България, говорих и с треньора на Ботев. Те казаха, че е достоен футболист, но е под наем. Но стойността му - това са нереални пари, дори да го вземете под наем. Въпреки че няма да кажа, че заплатите в България са по-високи от тези в Украйна", допълни специалистът. А кой е актуалният чужд отбор, който се интересува от Неделев, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички