Седмица преди подновяването на Първа лига: Още положителни проби за коронавирус в Ботев Пловдив


Седмица преди подновяването на Първа лига: Още положителни проби за коронавирус в Ботев Пловдив
Снимка: https://botevplovdiv.bg/

1257 0

Положението при Ботев (Пловдив) става сериозно, след като от клуба съобщиха, че още двама са дали положителни проби за коронавирус. Става въпрос за треньорите от мъжкия тим Стефан Стоянов и Сърджан Проданович. Първият трябваше да води отбора и да замества старши треньора Азрудин Валентич, като така не е ясно сега кой ще ръководи пловдивчани.

Всичко това се случва седмица преди подновяването на ангажиментите за тима в Първа лига. "Канарчетата" са в трудна позиция и ще се надяват на силен финал, за да няма притеснения относно мястото им в елита. На 8 април те се изправят срещу Ботев Враца, който е сериозно застрашен от изпадене и ще се бори със зъби и нокти.

"Нови две положителни проби за COVID-19 в отбора на Ботев (Пловдив). След направените тестове днес, с положителни резултати са треньорите от мъжкия тим Стефан Стоянов и Сърджан Проданович.

Футболистите на "канарчетата" са с негативни резултати за COVID-19. С оглед неприятната пандемична обстановка в отбора, контролата с Берое (Стара Загора) пропадна" - написаха от Ботев относно случаите на коронавирус.

Припомняме, че преди ден коронавирусът набра допълнителна сила не само в Ботев (Пловдив), но и в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички