Коронавирусът набира сила в Ботев Пловдив и Левски


Коронавирусът набира сила в Ботев Пловдив и Левски
Снимка: Lap.bg

1093 0

След като вчера стана ясно, че старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич и този на Левски Славиша Стоянович са дали положителни проби за наличието на коронавирус, днес от Пловдив и София долетяха още лоши новини.

През днешния ден са били направени тестове на всички футболисти и треньори в Ботев и Левски и е станало ясно, че освен наставниците на двата тима, на самоизолация ще трябва да се подложат и трима футболисти - Мишел Еспиноса и Салиф Сисе от Ботев, както и Симеон Славчев от Левски, които също са дали положителни проби за Ковид-19.

Утре ще бъдат направени нови тестове на всички играчи и треньори от щабовете на двата отбора.

След паузата за национални отбори, Ботев Пловдив трябва да гостува на Ботев Враца в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Левски пък трябва да гостува на "Тича" във Варна. На този етап не е ясно дали няма да се стигне до отлагане на мачовете, ако след направата на новите тестове бройката на положителни проби нарасне. 

"Жълто-черните" са на десето място във временното класиране и са само на две точки от последните четири отбора, които ще спорят за оставане в Елита след края на редовния сезон.

Левски е на 8-ма позиция и е на четири точки от "Първата шестица".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички