Треньорът на Ботев Пловдив е с COVID-19


Треньорът на Ботев Пловдив е с COVID-19
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

846 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич даде положителен тест за COVID-19.

С положителен тест е и анализаторът на "канарчетата" Кристиан Тиритиело.

Двамата са в добро здравословно състояние и ще бъдат подложени под необходимата карантина, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Родните клубове се намират в почивка в следствие на пауза заради националните отбори. Двуседмичният период позволи на клубовете да тренират спокойно без своите национали, а в допълнение на факта тимовете имат още един „празен” уикенд поради настъпващите парламентарни избори в Република България.

Именно триседмичният период накара Азрудин Валентич да замине за Стокхолм, където живее неговото семейство. Той прекара няколко дни със своята фамилия в скандинавската столица, след което се върна в Пловдив.

Специалистът имаше проблеми при пристигането си, след като самолетът получил повреда при излитането си от Швеция и е било нужно да престои няколко часа на терминала. След това обаче наставникът се е прибрал безпроблемно, за да поднови ангажиментите си към „канарчетата”.

Има вероятност именно от Швеция треньорът да е прихванал вируса, който върлува из целия свят. А какво е бъдещето на Тодор Неделев, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички