Жесток удар по Ботев Пловдив - сезон 2023/24 приключи за голмайстора на Първа лига - Георги Николов


Жесток удар по Ботев Пловдив - сезон 2023/24 приключи за голмайстора на Първа лига - Георги Николов
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2509 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Ботев Пловдив съобщи изключително неприятна новина, която е свързана с нападателя Георги Николов.

Сезон 2023/24 прикючи за Николов

Припомняме, че голаджията се контузи в началото на мача срещу ЦСКА 1948. От написаното сега става ясно, че травмата му е много сериозна - скъсани кръстни връзки и менискус!

Георги Николов

Това означава, че 21-годишният футболист ще трябва да претърпи операция и ще пропусне всички оставащи мачове на "канарчетата" от настоящата кампания (включително и полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА).

*Със своите 12 попадения, Николов е лидер в голмайсторската класация в Първа лига.

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

"Георги Николов ще пропусне остатъка от сезона заради контузия. Това показаха медицинските прегледи, направени в последните дни.

Нападателят на Ботев е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи операция в близките дни. Николов напусна терена принудително в последното домакинство на Ботев срещу ЦСКА 1948.

До момента през сезона Николов води с голмайсторската листа на efbet Лига с 12 попадения. На клубно и национално ниво 21-годишният нападател реализира общо 16 гола, включително и 4 с екипа на Ботев в едва 8 мача.

Ботев пожелава бързо възстановяване на Николов и знаем, че съвсем скоро отново ще е на терена, за да бележи и радва "жълто-черните" фенове".

*Съвсем наскоро се бяха появили информации за интерес от чужбина към Георги Николов!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички