Петър Пенчев: Името на „Левски“ е достатъчно мотивиращо


Петър Пенчев: Името на „Левски“ е достатъчно мотивиращо
Снимка: БГНЕС

1411 0

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев даде специална пресконференция преди първия двубой на тима му от новия сезон в „А“ група. Утре „канарчетата“ посрещат „Левски“ на стадиона в Коматево. Наставникът е категоричен, че неговият тим е достатъчно мотивиран за двубоя и ще играе за победата.

“Утре, по време на мача с „Левски“, ще бъде много горещо, заради двубоя, който ще играем, емоциите сред феновете и времето.”, започна Пенчев и добави: "Името на „Левски“ е достатъчно мотивиращо за всеки футболист. Предстои ни тежък мач със сериозен противник, който привлече класни чужденци. За нас ще бъде много важно да подходим в предстоящия двубой със стриктно спазване на тактическа дисциплина и себераздаване на терена от страна на футболистите, за да постигнем успех.

"Доволен съм на този етап от селекцията. Привлякохме профилирани футболисти за постовете, които ни бяха нужни. Бяха ни предложени много играчи, които отказахме. Ще прозвучи шаблонно, но селекцията е отворен процес и може да привлечем още футболисти", сподели треньорът.

"Във всеки мач ще играем за победа. Целта е да превърнем стадиона в Коматево в непревземаема крепост. Нямаме поставена цел в класирането. Смятам, че направихме добър състав, на който му трябва още малко, за да изглежда както желаем. Новите попълнения се приобщиха добре към тима", добави още Пенчев.

В мача утре Ботев (Пд) няма да може да разчита на новопривлечения вратар Валентин Галев, който има травма в рамото и ще бъде на линия след около десет дни. С контузия е и Серкан Юсеин, но неговото възстановяване ще трае по-дълго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички