"Левски" залага на 5 юноши срещу Ботев (Пловдив)?


"Левски" залага на  5 юноши срещу Ботев (Пловдив)?

1496 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев може да пусне цели петима юноши в стартовия състав на своя тим в дербито срещу Ботев (Пловдив) в първия кръг на "А" група.

Това е възможно заради проблеми с контузени и наказани, а момчетата от "синята" школа със сигурност чакат с нетърпение този момент.

Гарантирано е мястото на Божидар Краев по едно от двете крила в нападението на 26-кратните шампиони. Освен това един от конкурентите му - Денис Махмудов, се намира в слабо физическо състояние и едва ли ще попадне сред стартовите 11.

Вторият гарантиран "син" юноша в стартовия състав е Мики Орачев. Младият защитник показа сериозно израстване в контролите през лятото, а заради наказанието на Веселин Минев Стоев няма реална алтернатива отляво на своята отбрана.

Централният защитник Деян Иванов също може да почне първия си мач като титуляр. Причината е състоянието на Аймен Белаид, който лекуваше контузия и не проведе оптимална подготовка.

Мястото на централния нападател е голяма въпросителна пред Стоев. Вчера към лагера се присъедини френският таран Умар Диаби, но едва ли ще почне от първата минута. Атанас Курдов най-вероятно няма да може да играе срещу "канарчетата", което ще помогне на желанието на Илия Димитров да играе на върха на атаката.

Близнаците Радослав и Борислав Цонев пък ще се борят за мястото зад нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички