От Ботев са категорични, не пускат Неделев в друг отбор от Първа лига


От Ботев са категорични, не пускат Неделев в друг отбор от Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2805 0

От Ботев Пловдив ще охладят мераците на всички родни клубове, които искат да привлекат голямата звезда на тима - Тодор Неделев. Футболистът е желан от ЦСКА, който няколко пъти прави опити да го привлече. Интерес към национала има и от страна на Лудогорец.

До сделка обаче в българския шампионат изглежда, че няма да се стигне, защото такава е разпоредбата лично на боса на "канарчетата" Георги Самуилов. Той е имал среща с наставника на тима Николай Киров, на която са обсъдили всички въпроси около зимната селекция, съобщава plovdivnews.bg.

Ако Неделев си тръгне от Ботев, ще е само в посока чужбина, при това само срещу много изгодна оферта, уверил е силният човек при "жълто-черните". Футболистът има горчив опит от престоя си в Майнц, където така и не успя да се наложи, но явно вече е готов за друго предизвикателство.

Иначе Самуилов е гарантирал, че ще подкрепи спортно-техническия щаб при търсенето на нови попълнения през зимата. Какви са още трансферните планове на пловдивчани - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички