Звездата на Ботев Пловдив иска трансфер в чужбина, но не изключи и възможността да играе в ЦСКА


Звездата на Ботев Пловдив иска трансфер в чужбина, но не изключи и възможността да играе в ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

4559 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев без избран за най-добър играч на последните два кръга в Първа професионална лига. Той говори открито за възможността за транфер през зимата, като заяви, че желанието му е да играе в чужбина, но не изключи напълно варианта да се озове и в отбора на ЦСКА. 

"Не мога да кажа със сигурност, че ще ме видите с екипа на Ботев и след Нова година, но за момента нямам оферти. Януари месец започвам подготовка с Ботев Пд, но ако постъпи оферта, ще я обсъдим с ръководството и ще преценим кое е най-добре за мен и за клуба", сподели той и продължи:

"Ако отборът на ЦСКА ме поиска, ще бъда поласкан. ЦСКА е един от най-големите отбори в България, с голяма история. Ако през зимата постъпи оферта от там, ще се обсъди с ръководството и ще се види моето желание. Има време до януари месец.Казах, че през лятото ми звъняха от ЦСКА, искаха да ме привлекат, но тогава прецених, че е по-добре да остана в Ботев.

ТОДОР НЕДЕЛЕВ РАЗОЧАРОВА СКАУТИТЕ НА ТУРСКИ ТИМ

За момента няма нищо конкретно от ЦСКА, всичко беше през лятото. Нито на мен, нито на ръководството са се обаждали от ЦСКА. По принцип, аз съм казвал, че в България ще играя единствено за Ботев. Мисля, че на този етап може би ще остана в клуба, ако няма оферта от чужбина. Аз съм професионалист. Ако отборът на ЦСКА ме поиска, ще бъда поласкан. ЦСКА е един от най-големите отбори в България, с голяма история. Ако през зимата постъпи оферта от там, ще се обсъди с ръководството и ще се види моето желание. Има време до януари месец".

"Не бих искал да се връщам в Германия, престоят ми там не беше много добър. По принцип ми се иска или в Италия, или в Испания. Всички знаем, че в добър отбор от Ботев Пд е трудно да изляза. Но за мен е важно във всеки мач да давам всичко от себе си. Има си хора, които гледат, дано да има оферти за мен. Не мога да кажа със сигурност, че ще ме видите с екипа на Ботев и след Нова година, но за момента нямам оферти. Януари месец започвам подготовка с Ботев Пд, но ако постъпи оферта, ще я обсъдим с ръководството и ще преценим кое е най-добре за мен и за клуба", сподели още той. 

От клуба няколко пъти категорично отхвърляха възможността Неделев да премине в ЦСКА - ето какво споделиха "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички