От Ботев Пловдив: Излизаме за 3 точки срещу Пирин след несправедливата загуба от Левски


От Ботев Пловдив: Излизаме за 3 точки срещу Пирин след несправедливата загуба от Левски
Снимка: Lap.bg

1896 0

Ботев Пловдив и Пирин Благоевград ще премерят сили в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. "Канарчетата" са домакини в срещата, която стартира в събота (15.10) от 17:00 ч. на футболния комплекс на тима.

Горчилката от съдийството срещу Левски остава, но "жълто-черните" излизат единствено за победа срещу благоевградчани

На клубния си уебсайт пловдивчани определиха последната загуба срещу Левски, в която получиха неправилно отменен гол, като "несправедлива". Те обаче са решени да търсят победата срещу отбора, воден от Красимир Петров.

"Това е пореден важен тест за футболистите на Желко Копич, след несправедливата загуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" срещу тима на Левски с 1:0", написаха "канарчетата", след което поясниха и кои ще липсват от състава им за срещата, както и кои отново са на разположение за Желко Копич.

"Ботев излиза за задължителни 3 точки в срещата, като треньорът на “жълто-черните” няма да може да разчита на капитана на отбора Виктор Генев, както и на нападателя в чудесна форма – Антоан Бароан. И двамата пропускат срещата поради натрупани жълти картони в Първа Лига.

Джеймс Етоo се завръща и ще бъде на разположение, Бисер Бонев също се включи в тренировъчните занимания с основната група от футболисти, след пропускане на последните срещи на “канарчетата”.

Тодор Неделев продължава своето възстановяване. Любимецът на “жълто-черната” публика участва в част от заниманията на основната група футболисти, но все още провежда и се придържа към повече индивидуални занимания. Станислав Работов също продължава своето възстановяване с медицинския щаб на Ботев.

Билети за срещата са достъпни в системата на Ивентим. Пропуски ще се продават и в клубния фен магазин, а касата пред "Футболен комплекс Ботев 1912" ще отвори два часа преди началото на двубоят.

Билетите са на обичайните цени: Централна трибуна - 10лв, Трибуна Юг - 8лв, Сектор Гости - 8лв".

Ето съдийската бригада за двубоя Ботев Пловдив - Пирин Благоевград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички