Революция: Пирин Благоевград забрани на юношите си никотин, марихуана, алкохол, татуировки и...прически!


Революция: Пирин Благоевград забрани на юношите си никотин, марихуана, алкохол, татуировки и...прически!
Снимка: Официален сайт - Пирин

1911 0

Ръководството на детско-юношеската школа на Пирин Благоевград прави истинска революция спрямо своята академия. От клуба са забелязали, че пороците на част от талантите, изразени в употреба на никотинови и други забранени вещества, както и проблеми в поведението, са зачестили.

Именното това наложи ръководителите на "орлетата" да предприемат мерки, част от които, невиждани. Благоевградчани наложиха забрана на своите кадри за употреба на цигари, марихуана, алкохол и други упойващи вещества. Освен това, на състезателите не са разрешени татуировки, както и екстравагантни прически.

Ето какво написаха от ДЮШ на Пирин в социалните мрежи:

"На вниманието на родителите и футболистите от ДЮШ на Пирин! 

 Ръководството на академията държи талантите ни да бъдат развивани не само като футболисти, но и като личности. Изискваме нашите деца да бъдат дисциплинирани, отговорни и неподвластни на пороци. Работим всекидневно в тази насока и държим на ценностите.

За съжаление, напоследък все повече зачестява употребата на никотинови продукти (снус, цигари и тн). В тази връзка искаме да обявим:

Ръководството на ДЮШ на Пирин категорично забранява употребата на: цигари, марихуана, снус, алкохол, всякакви никотинови и упойващи продукти. Не позволяваме на нашите футболисти татуировки и екстравагантни прически.

При нарушаване на тези правила, ще налагаме незабавно изключване от Академията, независимо от качествата на дадения футболист. 

Държим на дисциплината и сме убедени, че само с нея, талантите могат да станат качествени футболисти!

Знаем обаче, че ползотворните резултати са в следствие на екипна работа. Нужно ни е съдействие от родители, педагози и заобикалящата среда, в която са нашите кадри. Нека всички заедно приемем като мисия успешната реализация на талантите ни, не само на футболния терен, но и в живота.

Славната емблема на Пирин задължава и всички, които я носят, имат отговорност да я пазят и прославят!

С уважение,

ръководството на ДЮШ на Пирин".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички