Официално: Ферарио Спасов подписа нов договор с Ботев Пловдив


Официално: Ферарио Спасов подписа нов договор с Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1322 0

Ботев (Пловдив) официално поднови договора на старши треньора Ферарио Спасов. Новият контракт на специалиста е до лятото на 2021 година.

Заедно със Спасов договорите си подновиха и останалите треньори от екипа му. Ферарио Спасов пое "канарчетата" на 8-ми октомври, като отборът записа страхотни резултати, а в последните мачове за 2019 година постигна прекрасна серия от седем поредни победи.

Повече подробности относно зимната подготовка на "жълто-черните" ще бъдат оповестени на днешната пресконференция, която е от 14:30ч. в конферентната зала на "Футболен комплекс Ботев 1912". Преди това той бе шеф на школата на "жълто-черните". Под негово ръководство обаче Ботев записа седем поредни победи - една за Купата и шест за първенството. Тимът се класира за четвъртфиналите за Купата на България, където ще приеме втородивизионния Ботев Гълъбово и зимува осми на точка от шестия Черно море. Спасов изпълни и друга поставена му задача - да залага на все повече млади играчи от школата. Междувременно продължават да свързват името на Тодор Неделев с трансфер в чужбина - ето къде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички