В Германия спрягат името на Тодор Неделев за отбор от Бундеслигата


В Германия спрягат името на Тодор Неделев за отбор от Бундеслигата
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

4513 0

В последните няколко дни започва отново много да се "шуми" около звездата на Ботев Пловдив - Тодор Неделев. Първо националът ни бе свързан с трансфер в Трабзонспор, като медиите в Турция обявиха трансфера за почти сигурен. Неделев обаче отрече тези информации.

В Германия също се споменава името на звездата на "канарчетата", като заинтересованият тим е елитният Кьолн. Според Hamburger Morgenpost Неделев е сред вариантите за отбора да се подсили в атака. Българинът не е единственият вариант за "козлите", като са изброени и други имена, но още не е ясно на кого ще се заложи.

През миналия месец отново имаше информации, че освен Кьолн и Бремен проявява интерес към българина, но никакво официално потвърждение не е имало до този момент. Изданията в Германия отбелязват, че с разнообразната си игра халфът може да е от помощ и на двата тима. Споменава се и за престоя му в Майнц през 2014 година, който обаче бе неуспешен. По-рано се появиха информации, че Неделев е следен и от Торино, но според футболен агент цената му би се оказала проблем - ето повече продробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички