Официално: Ботев Пловдив "развърза кесията" и заяви: Бихме били удовлетворени, ако...


Официално: Ботев Пловдив "развърза кесията" и заяви: Бихме били удовлетворени, ако...
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1217 0

Ръководството на Ботев Пловдив съобщи официално с публикация в социалната мрежа "Facebook", че е заплатило 37 778, 60 лв. на Илиян Филипов в днешния 20-и октомври!

"Жълто-черните" заявиха, че сега очакват от фирмата изпълнител на строежа на стадион "Христо Ботев" в максимално кратък срок демонтираните ден по-рано турникети да бъдат приведени в предишния си вид.

"Бихме били удовлетворени, ако турникетите бъдат поставени на предвидените за работната им цел места още преди домакинството ни на отбора на Локомотив София", допълниха "канарчетата".

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

"Уважаеми Ботевисти,

Като следствие на заплатените от ПФК „Ботев“ на 20 октомври 37778,60 лв на фирмата изпълнител на строително-монтажните дейности на стадион „Христо Ботев“, очакваме от нея демонтираните ден по-рано турникети да бъдат приведени в предишния си вид в максимално кратък срок.

Припомняме на футболната общественост, че устройствата, имащи за цел предотвратяване на нерегламентирано влизане в стадиона, както и улесняване привържениците при посещение на футболна среща, са част и от задължителните критерии, които стадион „Христо Ботев“ трябва да покрие, за да приема срещи от европейските клубни турнири, както и домакинства на националните футболни гарнитури.

ПФК „Ботев“ изплати на 100% средствата, предвидени за техния монтаж, като бихме били удовлетворени, ако турникетите бъдат поставени на предвидените за работната им цел места още преди домакинството ни на отбора на „Локомотив“ София.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Затварят половината "Колеж" за Ботев Пловдив - Локомотив София!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички