Ботев Пловдив призна за забавяне при разплащане и отговори какво е финансовото положение в клуба


Ботев Пловдив призна за забавяне при разплащане и отговори какво е финансовото положение в клуба
Снимка: LAP.bg

822 0

От Ботев Пловдив излязоха с официално съобщение. В него клубът коментира информациите за финансови трудности за собственика Антон Зингаревич. Според обръщението няма никакви финансови трудности, но все пак бе признато за забавяне при разплащане.

То обаче се дължало на различна причина - логистична такава. Ето и цялото съобщение от Ботев без редакторска намеса:

"Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с появилите се в общественото и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на любимия ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в отлично състояние и няма никакви проблеми от подобен характер.

В желанието си да бъдем коректни към хората, с които работим, а и честни пред цялата общественост, ще уточним, че действително имаше забавяне на разплащанията по определени направления.

Същите не бяха поради финансови затруднения на собственика на клуба – г-н Антон Зингаревич, а поради чисто логистични причини.

Уверяваме както нашите партньори, така и всички Ботевисти, че пречките са преодолени и в рамките на няколко работни дни ПФК „Ботев“ отново ще бъде в обичайното си финансово състояние, а именно без задължения към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши партньори и контрагенти, които проявиха разбиране в създалата се ситуация и не нагнетиха излишно напрежение преди важните футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки отбор.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“ - написаха от клуба. Преди часове пък наставникът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори по много и важни теми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички