Новият треньор на Ботев Пловдив разкри отказаха ли футболисти да излязат на „Колежа“ след събличането от феновете


Новият треньор на Ботев Пловдив разкри отказаха ли футболисти да излязат на „Колежа“ след събличането от феновете
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

18050 0

Новият треньор на Ботев Пловдив Стефан Стоянов изрази мнението си след нулевото реми  срещу Славия. „Канарчетата“ спечелиха първата си точка на новия си стадион, макар че все още не са вкарали гол след завръщането на „Колежа“.

МНЕНИЕТО НА СТОЯНОВ

Ако кажем късмет, сигурно същото ще го каже колегата от Славия. Ако късметът беше на наша страна, сега щяхме да сме по-весели. Ситуацията е такава, че футболистите на Ботев се притесняваха да играят на своя стадион и се надявам, че в следващия мач публиката ще им помогне“, коментира Стоянов. 

Това не е само в Пловдив, не е само в България. Дори след 10 титли на даден отбор, след една загуба, нещата се променят. След 2 дни имаме друг мач, ще видим след него какви ще бъдем“, каза той по повод промяната в настроенията у феновете на отбора.

 „На мен лично ми се иска. 11-те в жълто-черно, без значение националността, дадоха каквото могат. Дадохме максимума от себе си. Надявам се, че ще продължим да даваме максимума и ще зарадваме феновете с победа“, каза той за залагането на 7 българи в стартовия състав.

ОТКАЗАЛ ЛИ Е НЯКОЙ ФУТБОЛИСТ НА ИГРАЕ НА КОЛЕЖА

Специалистът отхвърли вероятността някой от футболистите да е отказал да играе в този мач след предходното домакинство, след което футболистите на Ботев Пд бяха съблечени от фенове: „Не, нямаше такива футболисти. Когато зададете този въпрос е нормално да ви кажа не“.

Това, което можем да обещаем – да дадем нашия максимум. Доколко той ще ни е достатъчен, е друг въпрос. Бароан получи картон и това означава, че още един младеж ще получи шанс да играе“, завърши Стоянов.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ ЕКШЪНА БЕЗ ГОЛОВЕ МЕЖДУ БОТЕВ ПД И СЛАВИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички