Ботев Пловдив се раздели с треньора на дубъла


Ботев Пловдив се раздели с треньора на дубъла
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1866 0

Раздяла в Коматево. Ботев Пловдив освободи треньора на дублиращия отбор Стефан Стоянов. Взаимоотношенията между двете страни са прекратени по взаимно съгласие, съобщиха от клуба.

Стоянов стартира работата си в "жълто-черния" клуб през 2010 година. Бил е начело на наборите 1996 и 2001, като под негово ръководство са се развили множество юноши на "канарчетата".

През годините постига страхотни успехи с набор 2001 от "жълто-черната" школа - две спечелени Купи на България, първо място на Републиканско първенство и първо място в Елитната юношеска група до 17 години.

В края на 2020 година за кратко бе начело на мъжкия отбор на Ботев Пловдив. От началото на настоящия сезон пое втория отбор на "жълто-черните", като пловдивчани стартираха отлично сезона, последва спад в представянето, но в крайна сметка запазиха мястото си във Втора лига.

ПФК Ботев Пловдив благодари на Стефан Стоянов за демонстрирания професионализъм и отдаденост към клуба през всичките години и му пожелава успехи в бъдещите му професионални начинания!“, написаха от клуба.

Вижте още: Валентич обяви каква е главната цел на Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички