"Говорих с фенове на ПАОК..." - легенда на Левски внесе доза оптимизъм в "сините" редици


"Говорих с фенове на ПАОК..." - легенда на Левски внесе доза оптимизъм в "сините" редици
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3473 0

Бившият футболист на Левски Михаил Вълчев даде интервю пред "Тема Спорт" в дните преди първия мач на "сините" срещу гръцкия гранд ПАОК. Съставът на Станимир Стоилов посреща "черно-белите" в четвъртък (21 юли, 20:00 часа) на стадион "Георги Аспарухов".

В началото 65-годишният Вълчев коментира победата на 26-кратните шампиони с 5:0 срещу Спартак Варна: "Левски игра с настроение. Спартак Варна бяха около 15-20 минути на терена и ако беше ноември или декември, Николай Михайлов щеше да настине. Левски показа сигурна игра в защита. Много активни в този мач бяха и фланговете. При две от центриранията от тези зони Билан Бари вкара двата си гола с глава. Патрик-Габриел Галчев направи много подобни подавания. Имаше разнообразна игра в средата на терена. Виждаха се идеи в нападение. В този мач се забеляза, че създадените положения вече се вкарват. Дай Боже, да продължи тази тенденция".

"Все още не мога да преценя добре качествата на Роналдо. Има малък контакт с топката и като че ли е само консуматор. Дано да се оправи играта му в следващите мачове. Да, "сините" няма да могат да вкарат толкова попадения на ПАОК, но поне действията на терена да бъдат по същия начин. Левски да е равностоен съперник на гръцкия тим", смята легендарният нападател на Левски.

"Бях в Гърция тези дни и говорих с фенове на ПАОК. Те ми споделиха, че отборът не е същият, който е бил преди две-три години. Възможно е да бъде победен от Левски. Мисля, че действията на "сините" ще са по-балансирани и ще имат за цел да не се допуска попадение. Смятам, че ако вкарат един гол на ПАОК и се запази авансът, ще е достатъчно. Надявам се да не се стъписат и да не си създадат излишни проблеми. ПАОК не е чак толкова голямо име и очакванията ми са, че Левски ще излезе с амбиция и настроение", прогнозира Вълчев.

Жребият е изтеглен - Левски ще пътува до Босна или Малта, ако отстрани гръцкия гранд ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички