"Няма да бъде лесно до януари" - треньорът на Ботев Пд с мрачна прогноза след загубата от Черно море


"Няма да бъде лесно до януари" - треньорът на Ботев Пд с мрачна прогноза след загубата от Черно море
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

986 0

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез призна, че неговият тим не е играл добре при загубата с 1:0 от Черно море. "Канарчетата" не отправиха нито един точен удар, но заяви, че той не може да прави чудеса.

Проблемите в пловдивския клуб

"Не играхме добре. В крайна сметка получихме гол заради наша грешка. Не може да си позволяваме такива грешки. Трудно е да го приемем. Тези отбори са на по-високо ниво от нас към момента. Знаех, че не всичко е хубаво тук, когато дойдох. Трябва да работим много. Когато дойде зимната подготовка ще сме по-добри.

Футболистите дават всичко от себе си. Няма да бъде лесно до януари със сигурност. Трябва да си кажем истината, аз не мога да направя чудеса. Трябва време да се поправим", допълни той, като обясни, че както той, така и трима играчи са с вирус преди срещата.

Относно това, че срещу Берое няма да има фенове: "Сериозен удар е, от доста години съм треньор и съм свикнал, че когато нещо не се получава в един отбор сякаш всичко е срещу него. Футболът е за хората, имаме нужда от феновете си. Искам да им благодаря, че днес дойдоха да ни подкрепят. Уважавам ги изключително много. Надявам се това решение да бъде променено". Илиан Илиев пък след победата заяви, че иска повече от свой голмайстор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички