Неделев спасява сезона на Ботев


Неделев спасява сезона на Ботев

1527 0

Трансферът на Тодор Неделев е спасителният пояс, за който Ботев (Пд) ще се хване, за да изкара сезона предвид финансовите си проблеми.

Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Тервел Златев мъдри поредната комбинация, за да може клубът да просъществува. Финансовата криза е налице и сега вече се търсят кредити за съществуването на „канарчетата".

През лятото при „жълто-черните" трябва да пристигне третият транш от Майнц 05 за трансфера на Тодор Неделев. 700 000 евро е последната сума, която трябва да постъпи в касата на Ботев (Пд).

Парите при пловдивчани свършиха и сега се търсят варианти как да бъде обезпечен сезонът. Най-вероятно траншът от германците ще бъде заложен в банка, за да бъде взет кредит.

Интересното е, че 25% от трансфера на Тодор Неделев в Майнц се полагат на покойния Андрей Павлов, който е основател на школата „Ботев 2002".

До момента минимална сума е влязла в сметките на близки до бизнесмена, но ако пачките от немския отбор влязат в касата на „канарчетата , почти 80% ще бъдат търсени от откривателя на любимеца на феновете Тодор Неделев, съобщава "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички