В "Ботев" назрява бунт срещу директор


В "Ботев" назрява бунт срещу директор
Снимка: Официален сайт на "Ботев" (Пловдив)

1276 0

Спортно-техническият щаб и футболистите на "Ботев" (Пд) негодуват срещу управлението на шефа на "канарчетата" Тервел Златев, твърди "Меридиан мач". Финансовата криза в клуба вече е ясна на всички, но независимо от това изпълнителният директор не се съобразява със ситуацията. Тервел Златев е говорил с треньорите, че парите свършват. На футболистите е било обявено, че ще могат да си получат само една заплата и след това ще се търсят варианти за бъдещото съществуване.

В също време на лагера в Турция директорът гледал повече контроли на ЦСКА и е пътувал за любимия си отбор, отколкото да се грижи за случващото се при "канарчетата".

Доста от последните спаринги на "жълто-черните" също не са посетени от Тервел Златев заради негови почивки със семейството. Директорът на "Ботев" дори си е писал 1500 евро командировъчни за лагера в Анталия, независимо че всичко е било предварително платено от клуба, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички