Шанс за Неделев - Майнц сменя треньора


Шанс за Неделев - Майнц сменя треньора

1193 0

Треньорска смяна в тима на българския национал Тодор Неделев Майнц 05 ще бъде извършена тази седмица, твърди "Билд". Сегашният наставник Каспер Хюмланд ще бъде освободен заради слаби резултати. Датчанинът пристигна в германския клуб през лятото. В първите 8 кръга той записа 3 победи и 5 равенства. След това обаче последваха само един успех, 5 хикса и 7 загуби. Това смъкна Майнц на 14-а позиция, само на една точка от опасната зона.

Хюмланд бе привлечен от шефовете на Неделев след отказа на един от най-успелите треньори в историята на клуба Томас Тухел да изпълни договора си, който бе до това лято.

Според "Билд" вече е ясен заместникът на датчанина и той е швейцарец. Това е треньорът на втория отбор на Майнц 05 Мартин Шмит. Той бил любимец на мениджъра Кристиан Хайдел.

Назначаването на Шмит може би ще е плюс за Неделев. Той пристигна в Майнц миналия януари, но в Бундеслигата има само едва 16 минути. През миналата есен българинът започна да играе по-редовно във втория тим, който участва в Трета лига. Преди да се контузи, той бе титуляр на Шмит. Все още не е ясно кога Неделев ще е готов за игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички