Макрон и Ботев Пловдив обявиха сътрудничеството си за новия сезон


Макрон и Ботев Пловдив обявиха сътрудничеството си за новия сезон
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1639 0

Макрон представиха официално Ботев Пловдив като нов член в италианското семейство на спортния бранд. На официалната си страница от Макрон с вълнение съобщиха, че са подписали с най-стария футболен клуб в България. 

Ето какво гласи цялото съобщение от италианската компания:

" Още един престижен български футболен клуб се присъедини към семейството на Макрон. От юни, Hero Company ще бъде новият технически спонсор на ПФК Ботев Пловдив - един от най-следваните отбори в България, което прави това партньорство още по-важно.

Тази година ПФК Ботев Пловдив празнува своя 110-годишен юбилей. Основан през 1912 г., той приема името Ботев в чест на българския народен герой Христо Ботев. Клубът има две национални титли, три купи на България, една Суперкупа на България, Балканска купа и участия в турнирите за европейските купи.

Макрон и Ботев Пловдив вече работят заедно за разработването и производството на новите комплекти за мачове, които отборът ще носи през следващия сезон, включително персонализираните фланелки по повод 110-годишнината на клуба. Характеризирани с качеството, техниката и стилистичната иновация, характерни за продуктите, произведени от италианската марка, фланелките ще бъдат обогатени с изискани и персонализирани графики, вдъхновени от историята, традицията и символите на клуба."

Междувременно можете да видите как президентът на България поздрави собственикът на Левски по случай рождения му ден. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички