Керкез е щастлив! Ботев Пловдив „върза“ един от топ играчите си


Керкез е щастлив! Ботев Пловдив „върза“ един от топ играчите си
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1018 0

Нападателят на Ботев Пловдив Самуел Акере подписа нов дългосрочен договор с „канарчетата“. Нигериецът се обвърза с клуба до края на сезон 2025/26, похвалиха се пловдивчани.

Откакто се присъедини в Ботев през 2022г., Самуел показва изключителен професионализъм и израстване. До този момент бързоногият футболист има на сметката си 55 двубоя с екипа на „жълто-черните“ (23 от които за дублиращия отбор) и 7 попадения.

През текущата кампания в Първа Лига, Акере е основен футболист в тима на Душан Керкез. Той реализира 4 попадения и се отчете с още толкова асистенции.

ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЕРКЕЗ

Много съм щастлив и удовлетворен, че Акере подписа нов договор и че той ще остане с нас по-дълго време. Той е истински пример за това как упоритата работа се отплаща. Акере премина през „футболните трудности“ в кариерата си – дойде от Африка, премина през академията на руския Виста където научи някои неща, дойде в дублиращия отбор на Ботев и днес е важен играч за нас. Той е много добро момче, трудолюбив характер е и най-важното за мен е, че показва желание да подобрява себе си всеки ден.“, коментира треньорът Душан Керкез подписването на нов договор с нигерийския щурмовак.

ПФК Ботев поздравява Самуел Акере и му желае много бъдещи поводи за радост в „жълто-черно“!, написаха от клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Информация на SportLive.bg! Изненадваща чистка сред служителите в Ботев Пловдив – уволниха Стълба, той веднага си намери работа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички