Какво заяви Петър Пенчев след разгрома за Ботев (Пловдив) с 0:6 от Локомотив?


Какво заяви Петър Пенчев след разгрома за Ботев (Пловдив) с 0:6 от Локомотив?
Снимка: БГНЕС

1338 0

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев говори след разгромната загуба за неговия тим в градското дерби срещу Локомотив - 0:6. Той сподели, че всичко е тръгнало зле с два бързи гола и дузпа, а след това червеният картон тотално приключил всичко.

"Отбелязаха ни с първите два удара във вратата. След това грешка, дузпа - 3:0. После нямахме никакъв шанс и след червения картон. Прекалено много грешки. Всеки от играчите трябва да поеме своята отговорност. Не е първи мач, който играем в тази формация с трима защитници, но просто така се разви мача в много лош начин. С колегата дойдохме в труден момент, опитваме се да помогнем, но за съжаление днес беше катастрофа. Оправдание няма.

"Винаги може какво да се направи особено след такъв мач. Нищо не функционираше, няма какво да се каже. През второто полувреме променихме формацията. Идеята беше да намалим щетите, най малкото да не допуснем още голове. Не мисля, че е толкова голяма разликата между двата пловдивски тима. Оттук до края на полусезона има още четири мача и трябва да се опитаме да измием този срам. Не знам какво става с договора на Тодор Неделев, не е от моята компетенция" - сподели Пенчев. А самият Алексадър Тунчев призна, че не се е надявал на подобен резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички