Александър Тунчев призна, че не се е надявал на подобен резултат и говори за Диниш Алмейда


Александър Тунчев призна, че не се е надявал на подобен резултат и говори за Диниш Алмейда
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

1163 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след разгромната победа с 6:0 в градското дерби срещу Ботев. Наставникът призна, че дори той не се е надявал на подобен изразителен успех, но и че класата на неговия тим е била по-голяма.

"Чак такъв резултат не съм се надявал, че можем да постигнем. Бяхме уверени, че днес ще спечелим. Надявахме се да го направим с добра игра и да вкараме повече голове. За щастие успяхме. Имаше грешки, които си видяхме. Но момчетата днес бяха фантастични. Каквото им казахме преди мача, го изпълниха. Определено класата беше на наша страна. Влязохме пределно мобилизирани в мача. Искахме да измием този срам от първия кръг, когато изгубихме с 0:2.

В дербитата няма значение кой е в по-добра форма. Важно е кой влиза по-мотивиран. Чувствам се горд с отбора. Това ще остане в историята. Искам да поздравя нашите фенове. Стъпка по стъпка. Не искам да изпадаме в еуфория. Все пак това дерби ни носи три точки. Трябва да започнем да мислим за следващия мач. За края на сезона дали можем да завършим на първо място само времето ще покаже. Аз и моите помощници ще направим всичко възможно да запазим самочувствието на момчетата, но все пак да имат едно наум" - сподели той.

След това Тунчев коментира и темата с Диниш Алмейда: "Не знам за развитие с договора на Диниш Алмейда. За мен ще е голямо удоволствие, ако остане до края на договора си, даже да подпише нов. В много добри отношения сме с Георги Иванов, постоянно комуникираме, обсъждаме играчи. Това не е проблем".

А собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели, че само той е "Биската" не са вкарали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички