Христо Крушарски: Само аз и Биската не вкарахме, вулканът избухна


Христо Крушарски: Само аз и Биската не вкарахме, вулканът избухна
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1490 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана много доволен от разгромния успех за "смърфовете" срещу градския съперник Ботев - 6:0. Крушарски дори се пошегува, че само той е Бирсент Карагерен не са вкарали гол.

"Вулканът трябваше да изригне. Дойде момента и той си показа главата. Предоволен съм от това, което показаха момчета и дано вървим така напред. Дербито винаги е било гъдела за всички само дето моят втори син Биската е разстроен, защото не можа да вкара. Не му върза, а имаше желание. Той и аз само не вкарахме. Ние сме малко ненаситни обаче в края на краищата 6:0 това е рекорд за Локомотив и въобще за пловдивските дербита" - сподели той.

След което бе отново запитан за Бруно Акрапович, но заяви: "Това е история. Гледаме си нашата кошара, другите кошари не ме интересуват. Да са живи и здрави. Ще се срещнем пак и пак ще ги бием. Празненства няма. Спазваме указанията и трябва да се пазим, че положението е много сериозно. Ние се върнахме с бившия старши треньор в Бразилия там, което го виждаме тук го няма. Там без маска не се излиза. Спазвайте правилата, защото никой няма да ни пази. Колкото и да ревем за болници не се ли пазим сами болниците имат определен капацитет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички