Желко Копич разкри кои играчи на Ботев Пловдив пропускат дербито с Локомотив и кои ще бъдат под въпрос


Желко Копич разкри кои играчи на Ботев Пловдив пропускат дербито с Локомотив и кои ще бъдат под въпрос
Снимка: Botevplovdiv.bg

1850 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Желко Копич, даде пресконференция преди утрешното (3 септември) гостуване на Локомотив Пловдив в мач от 9-ия кръг на Първа лига. Дербито на "Лаута" ще започне в 20:30 часа!

Наставникът на "жълто-черните" разкри кои футболисти на 100% пропускат мача и кои ще бъдат до последно под въпрос: "Атмосферата в отбора е добра. Чакаме утрешния мач. Неделев, Чернев, Па Конате, Перейра и Тонев няма да играят утре. Мертенс, Ману, Бароан и Младеновски са под въпрос", започна Копич, цитиран от "Sportal".

"Всички знаят какъв мач предстои. Всички знаят, че това е дерби. Всеки мач за нас е за три точки. Всеки мач на Ботев за мен е важен. Това, което аз искам, е да дадем всичко за клуба и феновете. Това, на което аз залагам, е висока интензивност на играта, нападение и натиск. Засега смятам, че отборът се представя добре и съм доволен от работата на играчите. Направихме и някои грешки, които ни костваха точки".

"Анализирахме добре противника с моя щаб. Знаем силните и слабите им страни, които се надявам утре да използваме. Не мога обаче да навлизам в подробности. Победата над Септември беше много важна за нас, защото беше първа за сезона. Сигурни сме, че Локомотив ще даде всичко от себе си в този мач", добави още 44-годишният хърватин.

*"Канарчетата" влизат в дербито от 14-а позиция (4 точки от 7 мача), докато "смърфовете" са на 6-то място (13 пункта от 7 срещи).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Христо Крушарски: Отивам на "Лаута" и нося победа на моя отбор срещу Ботев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички