Щателни проверки преди дербито на Пловдив, приканват феновете да влизат на стадиона от рано


Щателни проверки преди дербито на Пловдив, приканват феновете да влизат на стадиона от рано

1544 0

Областна дирекция на МВР - Пловдив обяви, че са предприети всички необходими охранителни действия за спокойното провеждане на срещата между Локомотив и Ботев от 9-ия кръг на Първа лига. Срещата е в събота от 20:30 часа на "Лаута".

От МВР съобщават, че в деня на дербито, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив, е забранена продажбата на алкохол на територията на спортната зона.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на противообществени прояви и закононарушения на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. В тази връзка е възможно да бъде въведено временно ограничение на движението по улиците около спортната зона.

За да бъде избегнато струпване, органите на реда приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона - в 17:00 часа.

На изградените контролно-пропускателни пунктове пред спортния комплекс полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

От МВР призовават привържениците да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Вижте каква хубава новина сполетя домакините преди срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички