Крушарски: Отивам на "Лаута" и нося победа на моя отбор срещу Ботев


Крушарски: Отивам на "Лаута" и нося победа на моя отбор срещу Ботев
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

2438 0

Христо Крушарски, който до пролетта бе благодетелят на Локомотив Пловдив, продължава да подкрепя "смърфовете", с които написа златни страници в клубната история. Бизнесменът почти не пропуска мач на "черно-белите", когато си е в България, като посещава дори част от гостуванията на тима. През пролетта той прехвърли управлението на клуба на Адам Сотков, а ето дали ще присъства на приближаващото пловдивско дерби:

"Дали ще съм на „Лаута“ в събота?! Естествено! Отивам с група и нося победата на моя отбор срещу Ботев. Това ми е задачата, а знаете, че съм целеустремен човек и каквото кажа, се случва. Може не всичко, което правят да ми харесва, но който плаща, той поръчва музиката. Аз съм фен, помагам с каквото мога", обяви Крушарски пред „Мач Телеграф“.

"Като бием, ще водя и играчи, и фенове да гледаме друго шоу в Говедарци. Знаете, че с каквото се захвана го правя като хората. Сега помагам да се организира там хубав офроуд събор след дълга пауза. Трасетата са готови, наградният фонд също е осигурен. Знаете отдавна кой е най-големият спонсор в селото. Важно е младите да се забавляват и мераклиите да карат екстремно, да не го правят по магистралите, а на такива места", добави Крушарски.

Вижте последните новини от лагера на Локомотив преди дербито!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички